WEB DESIGN

Wij houden van heldere en gebruiksvriendelijke websites. Zo moet een website aansluiten aan uw merk, huisstijl en wensen. Wij van Puresimply begrijpen dit en daarom kunnen we samen het meest uit uw site halen.

SEO

Iedereen wil graag goed gevonden worden en hoog in zoekresultaten staan in Google. Maar hoe bereik je dat? En met welke woorden moet je hoog staan? Wij optimaliseren uw website volledig.

WEBSHOPS

De goedkoopste manier om een winkel te starten is het openen van een webshop. Wat hetzelfde blijft is dat de klant lekker moet kunnen shoppen. Wij ontwikkelen daarom ook complete webshops.

DRUKWERK

Uw huisstijl vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm en kleur richting en herkenbaarheid. Ook kunnen we altijd overige drukwerken leveren. Hierbij kunt u denken aan logo’s, flyers, menu’s en visitekaartjes.

DESIGN

Het internet is continu in beweging. Wat wel altijd hetzelfde blijft, is de gebruiker die opzoek is naar informatie. En snel een beetje! Hierdoor moeten websites overzichtelijk en consequent opgebouwd worden.