BETAALBAAR

Voor het omzetten van uw huidige site naar een nieuwe systeem doen wij graag. Hierbij ontwerpen wij uiteraard een website op maat en zal de website altijd voldoen aan uw wensen en functionaliteiten! Al vanaf €549!
(domeinnaam, hosting, SEO, op maat, beveiliging)

WordPress CMS

WordPress is open-source: gratis te downloaden en je mag het aanpassen zoveel je wilt. Hierdoor is WordPress zo groot geworden: ontwikkelaars hebben iets extra’s gemaakt (plugin) en die beschikbaar gemaakt, helemaal voor niets.

WEBSHOPS

De goedkoopste manier om een winkel te starten is het openen van een webshop. Wat hetzelfde blijft is dat de klant lekker moet kunnen shoppen. Wij ontwikkelen daarom ook complete webshops.

SEO

Iedereen wil graag goed gevonden worden en hoog in zoekresultaten staan in Google. Maar hoe bereik je dat? En met welke woorden moet je hoog staan? Wij optimaliseren uw website volledig voor optimale resultaat.

HANDLEIDING

Ook verzorgen we bij Puursimpel handleidingen waarmee je ook in de toekomst je eigen website eenvoudig zelf makkelijk dingen kan toevoegen, verwijderen en aanpassen! Voor vragen kunt u gerust bellen!